Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Spørgsmål?

Send en mail og få hurtigt svar!

Skriv, hvis du har spørgsmål eller tag et kig herunder, hvor du finder svarerne på de hyppigst stillede spørgsmål. Find mailen nederst på siden.

FAQ

Hvad hvis jeg ingen erfaring har med kost?

Helt ok. Forløbet vil lære dig alt, hvad du behøver for at tage dig godt af dit helbred og din families helbred på en enkel og ukompliceret måde, der er let at tilpasse dit liv.

Hvad hvis der er mad, jeg ikke kan tåle?

Rigtig mange af os har fødevarer vi ikke kan tåle, når vi starter, og derfor handler første fase om reparation af vores tarm og immunsystem. Der bliver taget hensyn til de fødevare, som du ikke på nuværende tidspunkt kan tåle.

Er der en aldersgrænse?

Du skal være fyldt 18 år eller have dine forældres samtykke til at gå i gang med et kursus, og dine forældre skal tage det sammen med dig.
Dele af kurset skal tilpasses din situation, hvorfor du og dine forældre skal være i tæt kontakt med os for personlig vejledning. Under forløbet skal du og dine forældre være i kontakt med en læge, der følger dig tæt.Er der tale om paleo eller stenalderkost?

Kosten ligner meget, men der er et par forskelle, der bl.a. knytter sig til mælkeprodukter, fedtindtag, kød-og kulhydratindtag.


Må jeg dele mit login med andre?

Nej, det er meget vigtigt at kunne følge den enkelte hele vejen igennem og tracke fremskridt, så det er muligt at skride ind, hvis der er brug for ændringer eller hvis noget gøres forkert.
Er I to eller flere, der gerne vil tage kurset sammen, kan du tage kontakt, så I kan betale sammen og få rabat. Denne mulighed kan ikke købes via siden.

Hvad hvis jeg ikke får resultater?

Du vil få resultater, men resultater kan variere fra person til person, og det er vigtigt, at du bruger det tracking system, der følger med kurset, så du kan se dem alle.
Har du fulgt kurset og gjort alt, hvad du er blevet bedt om i den rigtige rækkefølge og dokumenteret det via trackingsystemet, men slet ingen resultater får, bliver du inviteret til en samtale , hvor vi sammen ser på dit forløb, for det vigtigste er at du får det bedre. Du kan efterfølgende vælge at benytte dig af garantien og få pengene tilbage.


Er kosten anti-inflammatorisk?

Der er forskel på de anbefalinger, der findes inden for antiinflammatorisk kost, og derfor er det ikke alle der oplever de forbedringer som de burde.
Kosten her er antiinflammatorisk kost, men afviger på enkelte og afgørende punkter fra mange af de gængse derude, som faktisk ikke er det, når det kommer til stykket.

Må jeg deltage, hvis jeg er gravid eller ammer?

Ja, men det kommer an på forløbet, så du skal kontakte os, så vi dels kan anbefale dig det bedste kursus for dig og dels kan se på, om der skal ske tilpasning i forhold til din situation. Alternativt kan du komme i 1 til 1 forløb.

Skal jeg spise noget, jeg ikke kan lide?

Der er en meget stor fleksibilitet i kostdelen, så den volder normalt ikke problemer. 
Er der ingredienser i juicen, du ikke kan lide, skal du lige spørge, hvad ingrediensen kan erstattes med, hvis det ikke allerede fremgår af det udleverede materiale, så vi sikrer, at du får al den næring, du skal have.

Kan jeg gøre det i mit eget tempo?

Få at sikre dig de bedste resultater, er vigtigt, at du følger de instruktioner der er givet.

Er der omstædigheder der kræver, at du gør tingene i et andet tempo end resten af holdet, skal du kontakte din underviser, og aftale nærmere.


Har du behov for en individuel plan med 1 til 1 supervision, er det også muligt, men du skal søge om det. 

Send en email og bed om formularen for individuel coaching.
Bemærk, at denne service koster ekstra og betales oveni kursets pris.


Hvilke garantier findes der?

Alle 10 ugers kurser kommer med en 40 dages pengene tilbage garanti, såfremt du har fulgt kurset, implementeret ændringerne og tracket de ting, du er blevet bedt om at tracke.

Hvad sker der når kurset er færdigt?

Du fortsætter med at være en del af den private gruppe, så du altid har let adgang til at kontakte Av min tarm, hvis du har spørgsmål eller senere får brug for hjælp. 


Du kan når som helst melde dig ud af den, hvis du ikke længere ønsker at være med i den.


Kan jeg deltage, hvis jeg er vegetar / veganer?

Ja, men alt afhængig af, hvilket kursus der er tale om, er det muligt at der skal ske individuel tilpasning.

Kan jeg få rabat på  kurset?

Der er rabat på de længere kurser, hvis du har taget Dobbelt så grøn på 14 dage kurset. Så får du nemlig fratrukket kurset pris fra det længerevarende kursus.

Taber jeg mig i løbet af programmet?

Vægttab er en sidegevinst (for de der har lidt ekstra på sidebenene), der følger med forløbet, men det er ikke et mål i sig selv.

Er du undervægtig, meget aktiv eller udstyret med en skyhøj forbrænding, skal du bede om en personlig samtale, hvor vi så tilpasser programmet efter dine behov.

Skriv til Av min tarm:

[email protected]

Følg Av min tarm